Τιμητική εκδήλωση στον Τούρλο, στη μνήμη των εκτελεσθέντων πολιτικών κρατουμένων κατά την διάρκεια της γερμανικής κατοχής και της περιόδου του εμφυλίου πολέμου.


Για μία ακόμη χρονιά η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας, πραγματοποίησε στην περιοχή της Ναυτικής Βάσης του Τούρλου, εκδήλωση απόδοσης τιμής, στη μνήμη των εκτελεσθέντων πολιτικών κρατουμένων κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχής και την περίοδο του εμφυλίου πολέμου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Α' Πειραιά και Νήσων Ελένη Σταματάκη, Θοδωρής Δρίτσας, όπως επίσης και οι βουλευτές Μάκης Μπαλαούρας και Κώστας Δουζίνας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Το ιστορικό από την κυρία Προνόη Θεολογίδου.Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Κώστας Μανταίος, πρόεδρος του Συλλόγου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών, η κυρία Ξανθίππη Πατμανίδου εκπρόσωπος του Ομίλου Μνήμης "Αττικός Τύμβος", η πρόεδρος του σωματείου Λαζαρέτο κύριος Σπύρος Τανταλίδης.

Το ιστορικό της ημέρας διαβάστηκε από την κυρία Προνόη Θεολογίδου.