Ξεκίνησε η 51η διήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας.


Στην αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος" στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, ξεκίνησε σήμερα το πρωί η διήμερη 51η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου. Οι εθελοντές αιμοδότες της Αίγινας καλούνται κι αυτή τη φορά να δείξουν την πίστη τους στο θεσμό και να στηρίξουν, όπως άλλωστε κάνουν ανελλιπώς, αυτή την σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Αίγινας . Η κυρία Σοφία Κάππου, η οποία μαζί με την κυρία Στέλλα Λορέτζου, φροντίζουν για τη διοργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας, μιλώντας στο Aegina Portal κάλεσε τους κατοίκους του νησιού να πάρουν μέρος στην αιμοδοσία. Σε αυτήν συμμετέχει η κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γ. Γεννηματάς".

Σήμερα η αιμοδοσία λειτούργησε από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, ενώ αύριο Τρίτη από τις 9:30 το πρωί έως τις 15:30 το μεσημέρι. Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα αιμοδότη, ενώ όσοι προσέλθουν για πρώτη φορά θα πρέπει να έχουν μαζί τους, υποχρεωτικά, την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png