Μια υπέροχη βραδιά χάρισε η μπάντα του Λιμενικού Σώματος στους κατοίκους και στους παραθεριστές της Αίγινας.

 
Από την Αίγινα ξεκίνησε το "μουσικό ταξίδι" της μπάντας του Λιμενικού Σώματος, η οποία στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής, θα πραγματοποιήσει ανάλογες μουσικές εκδηλώσεις και σε άλλα μέρη της χώρας κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Η συναυλία δόθηκε στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού, που γέμισε από κατοίκους και παραθεριστές του νησιού. Οι μελωδίες από έργα των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι και άλλων δημιουργών "πλημμύρισαν" την υπέροχη καλοκαιρινή νύχτα της Αίγινας.

Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους του δήμου Αίγινας ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Μούρτζης και ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, πλοίαρχος κ. Νικόλαος Λαγκαδιανός. Την μπάντα του Λιμενικού Σώματος διεύθυνε ο αρχιμουσικός αντιπλοίαρχος κ. Γεώργιος Βρεττός.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png