Η ετήσια μουσικοχορευτική, καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου Αγίων Ασωμάτων και Κοντού.


Με μεγάλη προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια μουσικοχορευτική, καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου Αγίων Ασωμάτων και Κοντού, που αποτελεί ταυτόχρονα την γιορτή λήξης των τμημάτων του συλλόγου. Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Ξανθή Σώρρου. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και μία έκθεση ζωγραφικής του τμήματος του συλλόγου. Το χορευτικό κομμάτι της βραδιάς άνοιξε το τμήμα Ευρωπαϊκών και Latin χορών, ενώ το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την χορωδία ενηλίκων.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τα δύο παιδικά τμήματα του συλλόγου και βέβαια των ενηλίκων που παρουσίασαν ένα "ταξίδι" στην χορευτική παράδοση της Ελλάδας και των παραλιών της Μικράς Ασίας. Το κοινό εντυπωσίασε και η παιδική χορωδία του συλλόγου. Ακολούθησαν εναλλαγές ανάμεσα σε τμήματα ενηλίκων και παιδιών και η βραδιά ολοκληρώθηκε με παρουσίαση μουσικής σε αρμόνιο, καθώς ο μουσικός και εκπαιδευτικός κύριος Νείλος Παπάς που συνεργάστηκε με τον σύλλογο παρέδωσε μαθήματα αρμονίου στα παιδιά του συλλόγου.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο νέος δήμαρχος Αίγινας κύριος Γιάννης Ζορμπάς, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Δημήτρης Βατικιώτης, Δημήτρης Καραγιάννης και Μαίρη Κουκούλη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png