Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Βαθέος.

 
Μετά από 20 χρόνια παρουσίας ο Μορφωτικός Σύλλογος Βαθέος, συνεχίζει να έχει ενεργή συμμετοχή στα πολιτιστικά πράγματα του νησιού. Το απόγευμα της Δευτέρας στον ενοριακό ναό της Αγίας Τριάδας, παρουσίασε την καθιερωμένη μουσικοχορευτική εκδήλωση με χορευτικά από τα τμήματα του Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού του συλλόγου. Ο τίτλος της εκδήλωσης ήταν συμβολικός: "Χρόνια που κάνατε φτερά, θύμισες μου σήμερα", ενώ το μουσικοχορευτικό ταξίδι μία περιπλάνηση στην Σάμο, τα Κύθηρα, την Λευκάδα, την Κεφαλονιά, την Κέρκυρα και την Νάξο.

Η βραδιά συνεχίστηκε στο προαύλιο του παλιού δημοτικού σχολείου με την μουσική συντροφιά των Δημήτρη Εικοσιπεντάκη, Σταύρο Σώρρο και Γιάννη Βούλγαρη. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ενώ την παρακολούθησε ο νέος δήμαρχος κύριος Γιάννης Ζορμπάς και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριος Ηλίας Γρυπαίος και πλήθος κόσμου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png