Φωτιά σε περιοχή χαμηλής βλάστησης απέναντι από το κοιμητήριο της Πέρδικας. Κατασβέστηκε με άμεση και συντονισμένη επιχείρηση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας.


Συναγερμός σήμανε στις 11 π.μ. στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, καθώς εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή απέναντι από το κοιμητήριο της Πέρδικας. Στον τόπο του συμβάντος η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη με πέντε οχήματα και δέκα άνδρες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε η Πολιτική Προστασία και στο σημείο του συμβάντος έφτασε μία υδροφόρα του δήμου, που βοήθησε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Από την φωτιά, σύμφωνα με τις δηλώσεις του επικεφαλής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργου Σουλιώτη, κάηκαν περίπου δέκα στρέμματα με θάμνους, φρύγανα και κάποιες ελιές. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι άνεμοι στην περιοχή έπλεαν ισχυροί.

Τέλος με δηλώσεις του στο Aegina Portal ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Μούρτζης και ο αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός που βρίσκονταν στο τόπο που συμβάντος κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έκαναν λόγο για έλλειψη έγκαιρης ενημέρωσης από τα κεντρικά, καθώς δεν ειδοποιήθηκε έγκαιρα η Πολιτική Προστασία του Δήμου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png