Κλαδέματα και αυτοκίνητα μαζί στο κτήμα Γκίκα στον Φάρο, απειλούν την ασφάλεια της περιοχής.


Σε μία "βραδυφλεγή βόμβα" έχει μετατραπεί και πάλι το κτήμα Γκίκα στην περιοχή του Φάρου, ένα από τα πιο "πολύτιμα" ακίνητα του δήμου Αίγινας, αφού εκεί πρόκειται να κατασκευαστεί το κλειστό γήπεδο του νησιού. Ωστόσο και πάλι συγκεντρώνονται εκεί μεγάλοι όγκοι από κλαδέματα, τα οποία στοιβάζονται δίπλα σε παρατημένα αυτοκίνητα, που χωρίς απόφαση του δημοτικού συμβουλίου φιλοξενούνται στο κτήμα. Οι σκοποί του διαθέτη του ακινήτου ήταν τελείως βέβαια τελείως διαφορετικοί, από το να συγκεντρώνονται κλαδέματα, δηλαδή από το να μετατραπεί ο χώρος σε ένα ιδιότυπο σημείο μεταφόρτωσης κλαδεμάτων με ευθύνη του δήμου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η φωτογραφία είναι σημερινή, όμως το ρεπορτάζ θα μπορούσε να είναι copy- paste από αντίστοιχο περσινό του Aegina Portal, που προκάλεσε τότε αντιδράσεις, μαζί και του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κ. Δημήτρη Καραγιάννη, που είχε ως αποτέλεσμα τα κλαδέματα να απομακρυνθούν. Φέτος επέστρεψαν και πάλι με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την ασφάλεια της περιοχής.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png