Επικίνδυνες διαστάσεις έχει λάβει το πρόβλημα των ογκωδών στην Αγία Μαρίνα.


Άκρως επικίνδυνες είναι οι διαστάσεις που έχει λάβει το πρόβλημα των ογκωδών στην Αγία Μαρίνα. Ο δημοφιλής τουριστικός προορισμός, "υποφέρει" από την αθρόα συγκέντρωση κάθε είδους αντικειμένου, τις περισσότερες φορές εύφλεκτων, που πετιούνται όπως - όπως δίπλα στους κάδους των απορριμάτων. Η φωτογραφία είναι ενδεικτική μιας κατάστασης η αντιμετώπιση της οποίας δεν χωρά αναβολή ή καθυστέρηση. Τα εύφλεκτα ογκώδη βρίσκονται σε περιοχές που από την μία προσβάλουν την αισθητική ενός υπέροχου τοπίου και από την άλλη δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες για πρόκληση φωτιάς σε μία πευκόφυτη περιοχή.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Αντίστοιχες εικόνες με μεγάλη συγκέντρωση επικίνδυνων - εύφλεκτων ογκωδών υπάρχουν και σε άλλα σημεία του νησιού, ωστόσο η περίπτωση της Αγίας Μαρίνας είναι ενδεικτική, καθώς είτε με την συγκέντρωση των ογκωδών στο ίδιο σημείο, είτε με την απομάκρυνσή τους, σε σημεία υποτίθεται "μικρότερης" κοινής θέας, το πρόβλημα δεν έχει αντιμετωπιστεί, παρά το γεγονός είναι γνωστό εδώ και χρόνια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png