Πρόβλημα στην παραλία της Σουβάλας από τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Την ανάγκη για μόνιμη αστυνόμευση επισημαίνει ο κ. Ηλίας Γρυπαίος.


Έντονη είναι η αντίδραση κατοίκων της περιοχής, σε ένα πρόβλημα που δεν είναι καινούργιο, αλλά φαίνεται ότι δυσκολεύει την καθημερινότητα και δημιουργεί προβλήματα στην ασφάλεια των πεζών. Πρόκειται για τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην παραλία της Σουβάλας. Παρά το γεγονός ότι η σήμανση είναι επαρκής και ο χώρος του parking που βρίσκεται στο λιμάνι είναι μεγάλος και διατίθεται δωρεάν, πολλοί οδηγοί προτιμούν να μην παρκάρουν εκεί αλλά στον δρόμο. Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριος Ηλίας Γρυπαίος, που μίλησε πριν από λίγο στο Aegina Portal, το πρόβλημα παρατηρείται κάθε καλοκαίρι και είναι αποτέλεσμα της έλλειψης μόνιμης αστυνόμευσης της περιοχής.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο κύριος Γρυπαίος αναφέρει ότι τα όργανα του Λιμενικού Σώματος καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να απομακρύνουν τα οχήματα και γράφουν τους παραβάτες. Όμως αυτό δεν αρκεί, καθώς μόλις οι λιμενικοί φεύγουν τα αυτοκίνητα επιστρέφουν και καταλαμβάνουν όλη την παραλία κατά μήκος του λιμανιού. Ο κύριος Ηλίας Γρυπαίος αναφέρει ότι οι λιμενικοί βρίσκονται στην Σουβάλα 3-4 φορές την ημέρα, τις ώρες που έρχεται το επιβατικό πλοίο στο λιμάνι. Σε αρκετές περιπτώσεις καλούνται και ανταποκρίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τις υπόλοιπες ώρες όμως δεν υπάρχει αστυνόμευση με αποτέλεσμα τα προβλήματα να επαναλαμβάνονται.

Επισημαίνει ότι όταν λειτουργούσε ο Αστυνομικός Σταθμός του Μεσαγρού υπήρχε συνεχής αστυνόμευση, με αποτέλεσμα να μην παρατηρείται το πρόβλημα σε τέτοια ένταση. Μάλιστα, κάτοικος της περιοχής αναφέρει με επιστολή του στο Aegina Portal, ότι μόνιμοι κάτοικοι και παραθεριστές παραπονιούνται καθημερινά, για τα παρκαρισμένα κάτω από τις απαγορευτικές πινακίδες αυτοκίνητα και σημειώνει ότι είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάποιο ατύχημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png