Χωρίς νερό έχουν μείνει οι Πόρτες. Νερό από την υδροφόρα του δήμου θα παίρνουν οι κάτοικοι.


Μέσα του καλοκαιριού, με τη θερμοκρασία να παραμένει σταθερά υψηλή και τους παραθεριστές να αυξάνονται στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό της Αίγινας, οι Πόρτες έμειναν χωρίς νερό, λόγω μίας αφανούς διαρροής στην δεξαμενή που παρέχει νερό στην περιοχή. Την ενημέρωση έκανε πριν από λίγο ο αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός, ο οποίος είπε ότι γίνονται προσπάθειες για να αντιμετωπιστεί η βλάβη, μέχρι τότε όμως δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, από την διανομή νερού με την υδροφόρα του δήμου. Έτσι, όσοι έχουν δεξαμενές, μπορούν να ζητούν να τους μεταφερθεί νερό στα σπίτια τους στα τηλέφωνα 2297320020 και 229720067, στην Υπηρεσία Ύδρευσης. Τα τηλέφωνα λειτουργούν μέχρι τις 14:45.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Να σημειώσουμε ότι χθες τα ξημερώματα μετά τις 3 π.μ. σημειώθηκε σε περιοχές του νησιού διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, που ευτυχώς δεν επηρέασε την λειτουργία των δεξαμενών, καθώς σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση υπάρχει πρόβλεψη για τέτοιου είδους περιστατικά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png