Στους 35 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα στην Αίγινα. [upd]


Οι ασθενείς άνεμοι που δεν θα ξεπεράσουν τα 2-3 μποφόρ, σύμφωνα με το meteo.gr του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας και η θερμοκρασία που στις 14:30 το μεσημέρι έφτασε τους 33 °C, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην Αίγινα. Ωστόσο η αίσθηση της ζέστης είναι εντονότερη, ειδικότερα στις περιοχές του κέντρου, όπου η θερμοκρασία την ίδια ώρα είχε "σκαρφαλώσει" στους 36 °C. Λίγο αργότερα στις 15:19 το θερμόμετρο του σταθμού στο ΓΕΛ έδειξε 35 °C.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Για αύριο Κυριακή, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στους 35 °C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις, βορειοδυτικοί στην αρχή της ημέρας και νοτιοανατολικοί από το μεσημέρι και μετά και δεν θα ξεπεράσουν τα 2-3 μποφόρ στον Αργοσαρωνικό.

Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, του Σαββατοκύριακου, αλλά και των διακοπών που έχουν ξεκινήσει για πολλούς, η κίνηση προς τις παραλίες είναι αυξημένη από νωρίς το μεσημέρι.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png