Με υψηλές θερμοκρασίες οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου στην Αίγινα.


Στις παραλίες του νησιού αναζήτησαν και σήμερα μερικές στιγμές δροσιάς και ξεκούρασης οι κάτοικοι και οι παραθεριστές της Αίγινας. Η θερμοκρασία έφτασε και σήμερα στους 35°C στις 15:30, σύμφωνα με τα στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας. Η θερμοκρασία στο κέντρο του νησιού της ίδια ώρα ξεπερνούσε τους 38°C.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Παρόμοιες αναμένεται να είναι και αύριο Δευτέρα 29 Ιουλίου οι συνθήκες στην Αίγινα. Η θερμοκρασία σύμφωνα με το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών θα φτάσει το μεσημέρι τους 35 °C, ενώ οι άνεμοι που θα πνέουν νωρίς το πρωί έως 4 μποφόρ από βορειοδυτικές διευθύνσεις, θα εξασθενίσουν τις μεσημεριανές ώρες και δεν θα ξεπεράσουν τα 2-3 μποφόρ.

Το θερμόμετρο που παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα μέχρι την Τετάρτη, ανεβαίνει ακόμη περισσότερο την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Αυγούστου φτάνοντας του 37°C με 38°C αντίστοιχα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα.