Με υψηλές θερμοκρασίες οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου στην Αίγινα.


Στις παραλίες του νησιού αναζήτησαν και σήμερα μερικές στιγμές δροσιάς και ξεκούρασης οι κάτοικοι και οι παραθεριστές της Αίγινας. Η θερμοκρασία έφτασε και σήμερα στους 35°C στις 15:30, σύμφωνα με τα στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας. Η θερμοκρασία στο κέντρο του νησιού της ίδια ώρα ξεπερνούσε τους 38°C.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Παρόμοιες αναμένεται να είναι και αύριο Δευτέρα 29 Ιουλίου οι συνθήκες στην Αίγινα. Η θερμοκρασία σύμφωνα με το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών θα φτάσει το μεσημέρι τους 35 °C, ενώ οι άνεμοι που θα πνέουν νωρίς το πρωί έως 4 μποφόρ από βορειοδυτικές διευθύνσεις, θα εξασθενίσουν τις μεσημεριανές ώρες και δεν θα ξεπεράσουν τα 2-3 μποφόρ.

Το θερμόμετρο που παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα μέχρι την Τετάρτη, ανεβαίνει ακόμη περισσότερο την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Αυγούστου φτάνοντας του 37°C με 38°C αντίστοιχα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png