Καταγγελία για απόρριψη απορριμάτων στο ρέμα της Περιβόλας. [upd]


Η κατάσταση σε πολλά σημεία του παραλιακού δρόμου Αίγινας - Πέρδικας, είναι ενδεικτική των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δήμο της Αίγινας με την αποκομιδή των κλαδεμάτων και των ογκωδών. Το Aegina Portal στις 1 Ιουλίου είχε παρουσιάσει ένα ρεπορτάζ όπου ήταν εμφανές ότι οι κάδοι του δήμου είναι αναποδογυρισμένοι και έχουν πεταχτεί στο ρέμα, όπως και δεκάδες άλλα απορρίμματα, ογκώδη και κλαδέματα. Από τότε πέρασε ένας μήνας και δεν έγινε καμία προσπάθεια ώστε να απομακρυνθεί αυτή η τεράστια ποσότητα κλαδεμάτων, ογκωδών. Η κατάσταση όπως είναι σήμερα παρουσιάζεται στη φωτογραφία. Αντίστοιχα κακή είναι η εικόνα σε πολλά σημεία στον παραλιακό της Πέρδικας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σήμερα το πρωί ένας κάτοικος του νησιού επικοινώνησε με το Aegina Portal καταγγέλλοντας ότι πετιούνται απορρίμματα στο ρέμα. Επαναλαμβάνουμε ότι η κατάσταση είναι γνωστή από ρεπορτάζ του Aegina Portal ήδη εδώ και ένα μήνα (τα ογκώδη και τα κλαδέματα βρίσκονται εκεί για περισσότερο χρόνο), καθώς τότε στο ρεπορτάζ γινόταν η ακόλουθη αναφορά:"Ο όγκος των κλαδεμάτων που βρίσκονται μέσα σε μεγάλες μαύρες σακούλες είναι τόσο μεγάλος, που έχει καλύψει και σημεία που ρέματος που βρίσκονται δίπλα στο δρόμο".

[upd] 16:26:23 Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου κ. Δημήτρη Μούρτζη πριν από λίγο απομακρύνθηκαν τα κλαδέματα και τα ογκώδη από την περιοχή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png