Στους 40°C έφτασε η θερμοκρασία στο κέντρο της Αίγινας. Θερμές και οι επόμενες ημέρες.


Στους 40°C έφτασε η θερμοκρασία στο κέντρο της Αίγινας, στις 16:00 σήμερα το μεσημέρι. Ο σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας, την ίδια ώρα έδειχνε 36°C, ενώ η χαμηλότερη τιμή της ημέρας σύμφωνα με την ίδια πηγή ήταν στους 26°C. Η αίσθηση της ζέστης ή καλύτερα του καύσωνα, ήταν έντονη σήμερα στο νησί, μετά το σερί των υψηλών θερμοκρασιών των τελευταίων ημερών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Αφορά στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες των επόμενων ημερών μέχρι και το Σάββατο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι υψηλές θερμοκρασίες αύριο θα συνεχιστούν και το θερμόμετρο θα φτάσει ή θα ξεπεράσει τους 36 °C τις θερμές ώρες της ημέρας στην Αίγινα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά 2-3 μποφόρ, κυρίως από βορειοδυτικές διευθύνσεις, ενώ από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους και θα φτάσουν πρόσκαιρα έως και τα 4 μποφόρ στον Αργοσαρωνικό και θα εξασθενίσουν από το απόγευμα.

Να σημειώσουμε ότι λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών, ο δήμος της Αίγινας θα πρέπει να διασφαλίσει τους κλιματιζόμενους χώρους που είναι καταγεγραμμένοι, σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο της Περιφέρειας, που ισχύει σε περιόδους καύσωνα και υψηλών θερμοκρασιών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png