Μηχανική βλάβη ιπτάμενου σε δρομολόγιο προς Αίγινα και Αγκίστρι.

Ενημερώθηκε το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, βραδινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ''ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΧΧΙΧ'' Ν.Π.10232 για αδυναμία πλεύσης επί πεδίλων λόγω μηχανικής βλάβης, και συγκεκριμένα λόγω πίεσης νερού στη δεξιά κύρια μηχανή.

Το ανωτέρω πλοίο, το οποίο είχε αποπλεύσει από το λιμένα Πειραιά με προορισμό τους λιμένες Αίγινας και Αγκιστρίου, επέστρεψε με ιδία μέσα στον Πειραιά όπου κατέπλευσε με ασφάλεια, ενώ οι εξήντα έξι (66) επιβάτες με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας μετεπιβιβάστηκαν άμεσα στο Ε/Γ-Υ/Γ ''ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΧVΙΙ'' Ν.Π.11483, το οποίο απέπλευσε την 20:48 προς εκτέλεση του ως άνω δρομολογίου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΧΧΙΧ'' μέχρι αποκατάστασης βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Μη πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png