Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου η εγγραφή στο e-Μητρώο πλοίων.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, που προώθησε το Λιμεναρχείο Αίγινας στο Aegina Portal, ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι ότι η εγγραφή στο e-Μητρώο πλοίων λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: Στο πλαίσιο της διαδικασίας καταχώρισης των υπόχρεων πλοίων στην ηλεκτρονική εφαρμογή "e-Μητρώο πλοίων" που είναι σε εξέλιξη, υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής αίτησης για καταχώριση των ήδη νηολογημένων ή εγγεγραμμένων στα Βιβλία Εγγραφής Μικρών Σκαφών (Β.Ε.Μ.Σ.) ιδιωτικών πλοίων αναψυχής, των ήδη χαρακτηρισμένων επαγγελματικών πλοίων αναψυχής, καθώς και των ήδη δραστηριοποιούμενων επαγγελματικών τουριστικών ημερόπλοιων ΛΗΓΕΙ την 15-9-2019.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Κατόπιν των ανωτέρω επισημαίνεται ότι οι πλοιοκτήτες/εφοπλιστές οφείλουν να προβούν εμπρόθεσμα στις απαιτούμενες ενέργειές τους για την καταχώριση των πλοίων τους στο "e- Μητρώο πλοίων", κατά τα προβλεπόμενα στον ν. 4256/14 (Α’ 92) όπως ισχύει και στην αριθ. ΠΟΛ. 1209/14-11-2018 Κ.Υ.Α. (Β’ 5092). Περισσότερες πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.): https://www.aade.gr/polites/mitroo-ploion


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png