Γιορτή έναρξης σχολικής χρονιάς, από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, η ετήσια γιορτή έναρξης της σχολικής χρονιάς, που διοργάνωσε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης Παυλινέρη Στέλλα, στον θερινό κινηματογράφο "Άνεσις". Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Στέλλα Παυλινέρη, που καλωσόρισε τους γονείς και τους μαθητές.

Ακολούθησε η απονομή των διπλωμάτων αγγλικών και γαλλικών και η καθιερωμένη βράβευση "Student of the year", οι τυχεροί κέρδισαν τα βιβλία της φετινής τάξης δωρεάν, ενώ πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση μίας συμμέτοχης στην εκπαιδευτική εκδρομή του κέντρου στο Λονδίνο.

Παράλληλα, το κέντρο βράβευσε με υποτροφία των πρωταθλητή ιστιοπλοΐας Δημήτρη Μπήτρο, καθιερώνοντας ως θεσμό την βράβευση των αθλητών της Αίγινας, που είναι μαθητές του κέντρου. Ακολούθησε σύντομη ομιλία εκπροσώπου εκδοτικής εταιρίας, που εξήρε το εκπαιδευτικό έργο του Κέντρου Ξένων Γλωσσών της κυρίας Στέλλας Παυλινέρη.

Το πρόγραμμα της όμορφης γιορτής περιελάμβανε επίσης, προβολή της ταινίας ''Το πάρκο των θαυμάτων", ενώ στο τέλος της μοιράστηκε η σάκα της νέας σχολικής χρονιάς, που έδωσε χαρά στους μικρούς μαθητές. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε μαθήτρια του κέντρου που συγκέντρωσε ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία και έγινε δεκτή με πολύ υψηλή κατάταξη σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού.

Η κυρία Στέλλα Παυλινέρη ευχαρίστησε θερμά τους ιδιοκτήτες του κινηματογράφου "Άνεσις" που και φέτος φιλοξένησαν την μεγάλη εκδήλωση του κέντρου. Περισσότερα για την εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα του κέντρου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png