Έλεγχοι και αφαίρεση πινακίδων στην Καποδιστρίου από την αστυνομία.


Σε ελέγχους και αφαίρεση πινακίδων προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι, όργανα του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, σε αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει παράνομα στην οδό Καποδιστρίου. Τα όργανα του Αστυνομικού Τμήματος, προχώρησαν επίσης σε συστάσεις, σε οδηγούς που προσπαθούσαν να παρκάρουν εκεί το όχημά τους. Πρόκειται για ένα σημείο, όπου το παράνομο παρκάρισμα δημιουργεί μόνιμα προβλήματα και μπλοκάρισμα της κυκλοφορίας σε άλλα σημεία.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Παράλληλα, σήμερα το πρωί δημιουργήθηκαν ασφυκτικές κυκλοφοριακές συνθήκες σε διάφορα σημεία του κέντρου και στη περιφέρεια του ιστορικού κέντρου, καθώς οι περισσότεροι λόγω της πρωινής βροχόπτωσης και της μετακίνησης των μαθητών, κινήθηκαν με τα αυτοκίνητά τους. Να σημειώσουμε ότι μετά τις 10 το πρωί ξεκίνησαν και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλία της Αίγινας για την εμπορική έκθεση της 11ης Γιορτής Φιστικιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png