"Δεν θα μείνει μόνιμα στο Λεόντι ο Terminator", λέει ο κ. Νίκος Πτερούδης. [upd]


Τις τελευταίες ημέρες η εμφάνιση και η λειτουργία του Terminator στο Λεόντι, στην περιοχή της χερσαίας ζώνης του λιμανιού, που χρησιμοποιείται ως εργοτάξιο για τον αγωγό, θορύβησε τους κατοίκους της περιοχής. Κάποιοι επικοινώνησαν με το Aegina Portal και διαμαρτυρήθηκαν για τις εργασίες λειοτεμαχισμού και ογκοδών που γίνονται εκεί, αφού στο σημείο μεταφέρονται κλαδέματα με φορτηγά δημιουργώντας όχληση.

Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον κύριο Πτερούδη και σε ερώτηση εάν ο Terminator θα παραμείνει μόνιμα εκεί, είπε πως όχι και συμπλήρωσε ότι στο σημείο μεταφέρθηκαν κλαδέματα και ογκώδη από την Κυψέλη, τους Αγίους και την Αίγινα. Όταν οι εργασίες που αφορούν σε αυτές τις περιοχές ολοκληρωθούν, ο κλαδοτεμαχιστής θα μεταφερθεί στον Μεσαγρό. Ο κύριος Πτερούδης τόνισε ότι πρόκειται για κινούμενο μηχάνημα και ότι δεν θα παραμείνει μόνιμα σε ένα σημείο (αντίστοιχες δηλώσεις είχε κάνει πρόσφατα μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal στις 7 Σεπτεμβρίου).

Εξήγησε ότι την πρώτη ημέρας εργασίας, μεταφέρθηκαν στο Λεόντι 6 φορτηγά με κλαδέματα και ογκώδη, από τα οποία το υλικό που προέκυψε μετά τον λειοτεμαχισμό τους ήταν ένα φορτηγό. Σε ερώτηση σχετικά με το που θα προωθηθεί αυτό το υλικό, ο κύριος Πτερούδης είπε ότι μεταφέρεται στην Φυλή.

Αναφορικά με το πρόγραμμα μετακίνησης του Terminator σε άλλη περιοχή, ο κύριος Πτερούδης απάντησε ότι δεν to γνωρίζει και πως εξαρτάται από τον όγκο των κλαδεμάτων που συγκεντρώνονται, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μέσα σε μία μέρα συγκεντρώθηκαν 6 φορτηγά από κλαδέματα. Τέλος, είπε ότι τα έγγραφα του Terminator   έχουν δοθεί στο Λιμεναρχείο και πως σύντομα θα υπάρξει και μία ανακοίνωση για τις επόμενες κινήσεις στην καθαριότητα, ενώ πληρέστερη ενημέρωση θα κάνει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

 [UPD] 2019-09-16 Ο κύριος Πτερούδης επικοινώνησε σήμερα με το Aegina Portal διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται μόνο για κλαδέματα, αλλά και για ογκώδη αντικείμενα, εξηγώντας ότι το μηχάνημα είναι δεν είναι ένας κλαδοτεμαχιστής, αλλά Terminator. Ως εκ τούτου στο ρεπορτάζ έγιναν οι σχετικές διορθώσεις.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png