Ψιλόβροχο και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στην Αίγινα.


Αισθητή μεταβολή παρουσίασε από σήμερα το απόγευμα ο καιρός και στην Αίγινα. Η συννεφιά και το ψιλόβροχο, άλλαξαν το σκηνικό του καιρού σε φθινοπωρινό. Αισθητή ήταν επίσης η πτώση της θερμοκρασίας. Η μέγιστη δεν ξεπέρασε τους 25 °C το μεσημέρι, σημειώνοντας πτώση 5 βαθμών σε σχέση με το προηγούμενο τριήμερο, σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με την πρόγνωση του κόμβου Meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, για αύριο Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στην Αίγινα, η μέγιστη θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 25 °C τις μεσημεριανές ώρες, ενώ οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις θα πνέουν με ένταση 4 μποφόρ, με πρόσκαιρη ενίσχυση το απόγευμα, που θα φτάσουν τα 5 μποφόρ.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 26°C, με αραιή συννεφιά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στην αρχή της ημέρας από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι και μετά από βόρειες με την ίδια ένταση.

Τέλος, για την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου (Φθινοπωρινή Ισημερία) η μέγιστη θερμοκρασία το μεσημέρι δεν θα ξεπεράσει τους 28°C, ενώ οι βορειοδυτικοί άνεμοι που θα πνέουν στην αρχή της ημέρας έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε νότιους και θα εξασθενήσουν. Ο καιρός αίθριος το πρωί με αραιή συννεφιά το απόγευμα και περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png