Ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης για το έργο των τσιμεντοστρώσεων.


Το έργο των τσιμεντροστρώσεων, ξεκίνησε πριν από οκτώ ημέρες και αν δεν υπάρξουν προβλήματα με τον καιρό, θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Οκτωβρίου. Μέχρι αυτή την στιγμή έχουν γίνει λιγότερα από τα μισά σημεία των δρόμων που περιλαμβάνει η μελέτη. Αυτά, δήλωσε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρης Καραγιάννης, μιλώντας σήμερα το βράδυ στο Aegina Portal.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με κ. Δημήτρη Καραγιάννη.



Αναφορικά με τον έλεγχο της κατασκευής του έργου, είπε ότι το αυτός γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, από τους μηχανικούς της Περιφέρειας. Η επιτροπή αποτελείται από δύο υπαλλήλους των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας και έναν υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Τελευταία φορά, που έγινε έλεγχος στο έργο, ήταν χθες, είπε ο κ. Καραγιάννης.

Για το θέμα που προέκυψε στην Βαγία, είπε ότι το έργο και σε αυτό το σημείο, υλοποιείται σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η μελέτη. Επίσης, ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς με τον οποίο επικοινώνησε το Aegina Portal είπε ότι επιβλέπει προσωπικά την πορεία του έργου και έχει κάνει συναντήσεις με τον εκπρόσωπο της κατασκευαστικής εταιρίας.

Το έργο σχεδιάστηκε και δημοπρατήθηκε από την διοίκηση του προηγούμενου δημάρχου κ. Δημήτρη Μούρτζη. H μελέτη συντάχθηκε από τo Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων και καλύπτεται από πιστώσεις ΣΑΤΑ. Κύριος του έργου και φορέας κατασκευής του είναι ο Δήμος Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png