Έπεσε μέρος της σκαλωσιάς στο εξωτερικό σημείο του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου - Φυλακές.


Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι οδηγοί και οι πεζοί που διέρχονται από το σημείο, καθώς άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, έπεσε μέρος της σκαλωσιάς που βρίσκεται στην πτέρυγα του δρόμου του κτηρίου Λεωφόρος Φανερωμένης - Καποδιστρίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Θα πρέπει να υπάρξει άμεση σήμανση και αντιμετώπιση το περιστατικού, αφού από το σημείο τις απογευματινές ώρες διέρχονται δεκάδες παιδιά με τους γονείς τους, που πηγαίνουν σε κοντινά φροντιστήρια και σχολές και βέβαια οι μαθητές των σχολικών συγκροτημάτων του Γυμνασίου και ΕΠΑΛ το πρωί, πολλοί εκ των οποίων περνούν από εκείνο το σημείο.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Ρωπαΐτη που έκανε το ρεπορτάζ, καταστηματάρχης της περιοχής ειδοποίησε την Αστυνομία ώστε να σημάνει την τοποθετία και να μην δημιουργηθεί κάποιο ατύχημα. Τέλος, το Aegina Portal επικοινώνησε με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά, που είπε ότι έχει ενημερώσει ήδη την εταιρία ώστε να αποκαταστήσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.