Με βροχοπτώσεις ξεκίνησε η εβδομάδα στην Αίγινα.


Βροχερός είναι σήμερα ο καιρός στην Αίγινα, καθώς από τις πρώτες πρωινές ώρες εκδηλώθηκαν βροχοπτώσεις μικρής έντασης, ενώ η θερμοκρασία υποχώρησε κατά πέντε βαθμούς Κελσίου, ως προς τις μέγιστες τιμές της σε σχέση με χθες, πάντα σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με τον κόμβο του Meteo για σήμερα Δευτέρα στην Αίγινα η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 21°C το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από Βορειοανατολικές διευθύνσεις έως τέσσερα μποφόρ. Ενώ οι βροχοπτώσεις θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες.

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στην Αίγινα στους 22°C, ενώ αναμένονται βροχοπτώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες και καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στην αρχή της ημέρας από βόρειες και στην συνέχεια από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια πηγή και με τα μέχρι τώρα προγνωστικά δεδομένα, από την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου τα φαινόμενα υποχωρούν στην Αίγινα και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία ανεβαίνει λίγο ακόμη και θα φτάσει το μεσημέρι στους 23°C. Οι άνεμοι στον Αργοσαρωνικό δεν θα ξεπεράσουν τα 3 μποφόρ.

Με αφορμή το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, για σήμερα Δευτέρα, η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει ότι: μεταβολή θα παρουσιάσουν οι καιρικές συνθήκες από σήμερα Δευτέρα με βροχές, που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες που τοπικά θα είναι έντονες και πιθανόν θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Τα φαινόμενα αναμένεται να επηρεάσουν, σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα και περιοχές της Περιφέρειας Αττικής. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η Περιφέρεια Αττικής συνιστά στους πολίτες να είναι προσεκτικοί, αποφεύγοντας ενέργειες που εκθέτουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα και να παρακολουθούν τα τακτικά δελτία πρόγνωσης της ΕΜΥ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png