Σοβαρά τραυματίστηκε γυναίκα, σε τροχαίο ατύχημα στην Καποδιστρίου, στην περιοχή της Περιβόλας.


Σοβαρά τραυματίστηκε γυναίκα σε τροχαίο ατύχημα, που συνέβη σήμερα το πρωί στην Καποδιστρίου, στην περιοχή της Περιβόλας. Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, η γυναίκα που οδηγούσε μηχανάκι βρέθηκε στο οδόστρωμα. Στο σημείο του συμβάντος πήγε όχημα του Αστυνομικού Σταθμού Αίγινας και στη συνέχεια ασθενοφόρο. Να σημειώσουμε, ότι όπως είναι γνωστό στους κατοίκους της Αίγινας, το πρωί της Κυριακής δεν υπάρχει διαθέσιμος οδηγός ασθενοφόρου και δεν εκτελείται βάρδια.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Aegina Portal, ένας από τους οδηγούς του Κέντρου Υγείας, περνώντας από το σημείο, αφού είδε το περιστατικό, πήγε με δικό του όχημα Κέντρο Υγείας, πήρε το ασθενοφόρο και επέστρεψε με αυτό στο σημείο του ατυχήματος, προκειμένου να κάνει εθελοντικά την διακομιδή.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε το ρεπορτάζ του Aegina Portal, το περιπολικό της Αστυνομία έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 11:15, ενώ η άφιξη του ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι. Άρα, στην καλύτερη περίπτωση, λόγω της έλλειψης βάρδιας, μεσολάβησαν 45 λεπτά για την διακομιδή της γυναίκας από την Καποδιστρίου στην Περιβόλα, μέχρι το Κέντρο Υγείας.
Η τραυματίας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, διακομίσθηκε σε νοσοκομειακή μονάδα του Πειραιά.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png