Τι λέει ο Νίκος Πτερούδης για την συγκέντρωση κλαδεμάτων και ογκωδών στο Λεόντι. Στην αρχή της εβδομάδας η μετακίνηση του "Terminator" στην Αγία Μαρίνα.


Το Aegina Portal μετά από καταγγελία για μεγάλη συγκέντρωση κλαδεμάτων και ογκωδών στο Λεόντι, στο σημείο που εργάζεται το μηχάνημα "Terminator" της Υπηρεσίας Καθαριότητας, επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Πτερούδη. Ο κ.Πτερούδης είπε ότι η συγκέντρωση από κομμένα και άκοπα υλικά, οφείλεται στην καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην διαδικασία μεταφοράς τους, λόγω απεργίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Λόγω της απεργίας δεν υπήρχε η δυνατότητα μεταφοράς με νταλίκα και για τον λόγο αυτό σταμάτησαν και οι εργασίες κοπής.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Ο κύριος Πτερούδης είπε ότι η μεταφορά θα ξεκινήσει σύντομα, ενώ εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο "Terminator" θα μετακινηθεί από το Λεόντι, όπου βρίσκεται τώρα, στην Αγία Μαρίνα. Εκεί θα παραμείνει περίπου για δέκα ημέρες στο parking της περιοχής, συνεχίζοντας την κοπή κλαδεμάτων και ογκωδών, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Υπηρεσίας Καθαριότητας.