Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, από τον Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.


Σήμερα 25 Οκτωβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού και Σύλλογος Γυναικών Αίγινας με μία εντυπωσιακή δράση, στην παραλία, στο κτήριο του παλαιού δημαρχείου της Αίγινας, θέλησε να επικοινωνήσει την σπουδαιότητα του μηνύματος για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Έτσι, η μπροστινή πλευρά του κτηρίου φωτίστηκε στο ροζ χρώμα, με απεικονίσεις δύο ροζ φιόγκων, τα γνωστά pink ribbons τα οποία αποτελούν το σήμα πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Στο Aegina Portal για την σημασία αυτού του μηνύματος, της δράσης και συνολικά της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, μίλησαν στο Aegina Portal η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Φλώρα Αλυφαντή και η αντιπρόεδρος κυρία Ολυμπία Χαλδαίου. Στην δράση συμμετείχε η δημοτική σύμβουλος κ. Μαίρη Κουκούλη, καθώς και άλλα μέλη του συλλόγου, που μοίρασαν έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Η κυρία Αλυφαντή ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά για την υποστήριξη και τον κ. Φίλιππο Τζίτζη, καθώς η δράση περιλαμβάνει και έναν αγώνα μπάσκετ που διοργανώνει ο Παναιγιναϊκός αύριο στις 15:00, αλλά και τους συλλόγους Άλμα Ζωής και Κ.Ε.Φ.Ι. για την παροχή του έντυπου υλικού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png