Η δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στην Μητρόπολη της Αίγινας.


Στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας, τελέσθηκε σήμερα το πρωί μετά την Θεία Λειτουργία, η καθιερωμένη δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Αίγινα. Στην δοξολογία συμμετείχαν σημαιοφόροι και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία του νησιού.

Τη δοξολογία για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου παρακολούθησαν ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, η βουλευτής κ. Νόνη Δούνια, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Γιώργος Σκαλτσιώτης, Νίκος Πτερούδης, Αντώνης Μούρτζης και Δημήτρης Καραγιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Μούρτζης, κ. Παναγιώτης Μαρμαρινός, κ. Φίλιππος Τζίτζης και κ Μάριος Γκαρής, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης, ο λιμενάρχης κ. Αργύρης Φραγκούλης και ο υπολιμενάρχης κ. Κωνσταντίνος Χρήστου, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας κ. Θανάσης Καραγιάννης, ο διοικητής της ναυτικής βάσης του Τούρλου κύριος Κυριάκος Κλώνος, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png