Φορτηγό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στα Βροχεία. [Upd] Ευτυχώς δεν υπάρχει τραυματισμός. Προσοχή πρέπει να δείξουν οι διερχόμενοι οδηγοί.


Άγνωστό κάτω από ποιες συνθήκες, ένα φορτηγό εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να πέσει πάνω σε περιφραγμένο κτήμα στην άκρη του δρόμου στην περιοχή των Βροχείων. Από τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, ευτυχώς δεν υπάρχει τραυματισμός.

Ωστόσο, καθώς ένα μέρος του αυτοκινήτου βρίσκεται εντός της δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος, με κατεύθυνση προς Πέρδικα, οι οδηγοί θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή, καθώς ο δρόμος είναι ολισθηρός λόγω της καταιγίδας που ξέσπασε μετά τις 3 σήμερα το μεσημέρι.

Σε επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγο με τον διοικητή του Α.Τ. Αίγινας, υπήρξε η ενημέρωση ότι στο σημείο του συμβάντος μεταβαίνουν όργανα του Α.Τ. για την ασφάλεια της κυκλοφορίας.

[upd] Το όχημα απομακρύνθηκε από το οδόστρωμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png