Με ένταση ξέσπασε η κακοκαιρία στην Αίγινα. Ριπές ανέμου 9 μποφόρ το μεσημέρι.


Μετά τις ασθενείς πρωινές βροχοπτώσεις, με ιδιαίτερη ένταξη ξεκίνησε η σύντομη καταιγίδα, που ξέσπασε το μεσημέρι στην Αίγινα. Η ένταση και ο ήχος του ανέμου στους στενούς δρόμους του κέντρου ήταν χαρακτηριστά έντονα. Μάλιστα, στις 3:04 το μεσημέρι ο σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που είναι εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας κατέγραψε ριπές ανέμου 80.5 km/h δηλαδή 9 μποφόρ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά δεδομένα από τον κόμβο του Meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο καιρός στην Αίγινα για σήμερα Δευτέρα, θα συνεχιστεί με βροχοπτώσεις κυρίως ασθενείς και νότιους ανέμους 4-5 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη ο καιρός στην Αίγινα βελτιώνεται ως προς τα φαινόμενα και θα είναι γενικά αίθριος με περιορισμένη ορατότητα αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 μποφόρ, που θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 22 °C.