Ενημερωτική εκδήλωση για τους επαγγελματίες της Αίγινας, για την εφαρμογή του νέου αντικαπνιστικού νόμου.


Με μικρή συμμετοχή επαγγελματιών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας η ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Αίγινας και της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Στο πάνελ της εκδήλωσης συμμετείχε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορπάς, η Επόπτης Δημόσιας Υγείας του Δήμου κ. Σοφία Χατζίνα και η κ. Μαρία Φράγκου εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας.

Εκ μέρους του δήμου Αίγινας την εκδήλωση παρακολούθησαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Στέλιος Θεριανός, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Γιώργος Σκαλτσιώτης, Νίκος Πτερούδης, Αντώνης Μούρτζης, Δημήτρης Καραγιάννης, η δημοτική σύμβουλος κ. Μαίρη Κουκούλη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παντελής Μεθενίτης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης, επίσης, μέλη της Επαγγελματικής Ένωσης και επαγγελματίες από καταστήματα υγειονομικού κυρίως ενδιαφέροντος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png