Ισχυρή νεροποντή και χαλάζι.


Καθώς οι καιρικές συνθήκες στο νησί γίνονται όλο και πιο φθινοπωρινές, από χθες το βράδυ σε πολλές περιοχές της Αίγινας το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού ήταν οι βροχές, που σημειώθηκαν με αλλαγές στην ένταση τους ανά περιοχή. Τα καιρικά φαινόμενα κλιμακώθηκαν σήμερα το πρωί κατά τόπους, ενώ λίγο μετά τις 11:00 π.μ. σημειώθηκαν καταιγίδες σε πολλές περιοχές. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και στο κέντρο της Αίγινας έριξε χαλάζι, το οποίο μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις ήταν σχετικά μεγάλο. Κατά τη διάρκεια της καταιγίδας δημιουργήθηκε μεγάλη ροή νερού, ειδικά σε κάποιους κατηφορικούς δρόμους του νησιού, όπως στην περιοχή στο "Χαλικάκι" και αλλού. Η ισχυρή νεροποντή κράτησε περίπου δέκα λεπτά και συνοδεύτηκε από δυνατούς κεραυνούς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί πτώσεις στις τάσεις του ηλεκτρικού ρεύματος, ή άλλα σημαντικά προβλήματα.

Ο συννεφιασμένος και βροχερός καιρός φαίνεται σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ότι θα μας συντροφεύσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με κύριο χαρακτηριστικό τους μέτριους νότιους άνεμους και θερμοκρασίες τις μεσημεριανές ώρες που θα αγγίζουν τους 23 - 24 βαθμούς Κελσίου. Μία μικρή ύφεση, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, φαίνεται ότι θα παρουσιάσει ο καιρός το πρωί της Κυριακής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png