Καταιγίδα χθες το βράδυ στην Αίγινα, βροχοπτώσεις σήμερα το πρωί. Βελτίωση την Πέμπτη.


Μεταβολή του καιρού και στην Αίγινα από τις βραδυνές ώρες χθες, με καταιγίδα και βροχοπτώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας και τις πρωινές ώρες. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας, από τα μεσάνυχτα χθες μέχρι σήμερα στις 11 το πρωί, στην Αίγινα έχουν πέσει 23,4 m.m. βροχής και 8,4 χθες Τρίτη που αντιπροσωπεύουν την έναρξη της κακοκαιρίας, δηλαδή λίγες ώρες πριν το τέλος της ημέρας. Έντονη ήταν επίσης η παρουσία κεραυνών και αστραπών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με τον κόμβο του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι βροχοπτώσεις θα συνεχίσουν να αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού στην Αίγινα και για τις επόμενες ώρες μέχρι το τέλος της ημέρας, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί και καταιγίδα. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει το μεσημέρι τους 20 °C ενώ από το μεσημέρι, ενώ οι άνεμοι που θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις θα ενισχυθούν πρόσκαιρα σε 6 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα και μετά θα στραφούν σε νότιους και θα εξασθενίσουν σταδιακά μέχρι το βράδυ.

Για την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στην Αίγινα και σύμφωνα με τα ίδια προγνωστικά δεδομένα, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία το μεσημέρι να φτάνει του 21°C, με αρκετά σύννεφα από το απόγευμα και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔ διευθύνσεις και δεν θα ξεπεράσουν τα τέσσερα μποφόρ στον Αργοσαρωνικό. Καλές αναμένεται να είναι οι καιρικές συνθήκες στην Αίγινα και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png