Ηλεκτρολογικό υλικό προσφορά της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για την επισκευή της Μητρόπολης, παρέδωσε η βουλευτής κ. Νόνη Δούνια.


Στην ανάγκη για την επισκευή των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων στο καμπαναριό, όπως επίσης στους εξωτερικούς και στους εσωτερικούς χώρους του Μητροπολιτικού Ναού της Αίγινας, ανταποκρίθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Νόνη Δούνια, η οποία σήμερα το πρωί συνοδευόμενη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Καραϊσκάκης Α.Ε. κ. Βασίλη Βασιλειάδη, παρέδωσε στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας ηλεκτρολογικό υλικό, που προσέφερε η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός. Το υλικό παρέλαβε ο εφημέριος του ναού, πρωτοπρεσβύτερος π. Εμμανουήλ Γιαννούλης, που ευχαρίστησε τόσο την βουλευτή κ. Δούνια για το έμπρακτο ενδιαφέρον της, όσο και την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός για την προσφορά της.

Η βουλευτής κ. Νόνη Δούνια μιλώντας στο Aegina Portal είπε: "Είμαστε εδώ στην πανέμορφη Αίγινα, όπου σήμερα προσπαθούμε μαζί με την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός να βοηθήσουμε να γίνουν κάποιες εργασίες για το καμπαναριό, να αποκατασταθεί με ηλεκτρολογικό υλικό και χαίρομαι όταν μου δίνεται η ευκαιρία και υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν, ώστε ο τόπος να πάει ακόμη καλύτερα".

Αναφορικά με την ερώτηση που υπέβαλε στον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια για τις ελλείψεις ειδικοτήτων στο Κέντρο Υγείας είπε: "Ξέρω πολύ καλά ότι υπάρχουν κάποιες ελλείψεις, το έχουμε συζητήσει και άλλες φορές με τον Υπουργό Υγείας. Έχει πολύ καλές προθέσεις και θέλει οπωσδήποτε να βοηθήσει την Αίγινα και γενικά όλα τα νησιά. Έγινε αυτή η ερώτηση ώστε να υπάρξει μία υπενθύμιση ότι υπάρχουν αυτές οι ελλείψεις, ειδικά για τον παιδίατρο που είναι απαραίτητος, για όλους εμάς τους γονείς που μεγαλώνουμε παιδιά. Οπότε κατέθεσα πάλι την ερώτησή μου σχετικά με τις ελλείψεις του προσωπικού και εύχομαι να προχωρήσει και να αποκατασταθεί".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png