Ξεκίνησε η public beta λειτουργία του Aegina Portal Web Radio.


Ξεκίνησε χθες η public beta περίοδος λειτουργίας του Aegina Portal Web Radio. Την ιστοσελίδα που φιλοξενεί το ιντερνετικό ραδιόφωνο του Aegina Portal μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση radio.aeginaportal.gr Αυτή την περίοδο γίνονται όλες οι αναγκαίες ρυθμίσεις και βελτιώσεις που προέρχονται από το feedback των επισκεπτών, ενώ γίνεται η επεξεργασία του προγράμματος των εκπομπών που θα "τρέχουν" στο Aegina Portal Web Radio. Οι πρώτες αντιδράσεις από την πλευρά των ακροατών, δημιουργούν μία αισιόδοξη ατμόσφαιρα για την πορεία του.

Ήδη έχουν δημοσιευτεί τα ονόματα των είκοσι μουσικών παραγωγών, ενώ τις επόμενες ημέρες η ομάδα των μουσικών παραγωγών θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση ακόμη δέκα, δημιουργώντας τον πυρήνα του μουσικού προγράμματος αυτής της πρώτης περιόδου. Πολύ σημαντική η παρουσία και η συμμετοχή της Ραδιοφωνικής Ομάδας του Γενικού Λυκείου Αίγινας, που ήδη συμπληρώνει εξήντα συμμετοχές. Η ομάδα έχει ήδη δουλέψει πάνω στο project και από ότι μαθαίνουμε έχει να παρουσιάσει πολύ ενδιαφέροντα θέματα.

Σε κάθε περίπτωση η ανάπτυξη του προγράμματος του Aegina Portal Web Radio θα γίνει με ήπιο τρόπο, θέλοντας να συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερες μουσικές απόψεις και ενημερωτικές εκπομπές, με κεντρική φιλοσοφία τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας, που θα κρατάει ευχάριστη συντροφιά στους ακροατές του όλες τις ώρες της ημέρας.