Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 30 Νοεμβρίου από 09:00 έως 21:00 στις οδούς Μητροπόλεως, Κυβερνείου, Κολοκοτρώνη και Αγ. Διονυσίου.


Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι κάτοικοι του νησιού αύριο Σάββατο 30 Νοεμβρίου, που θα κινηθούν στις οδούς Μητροπόλεως, Κυβερνείου, Κολοκοτρώνη και Αγ. Διονυσίου, καθώς σε αυτές τις κεντρικές οδούς, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις απο΄τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Ο λόγος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων είναι οι εργασίες μεταφοράς του Ιστορικού Αρχείου της Αίγινας στο Κυβερνείο, όπως άλλωστε είχε καταγραφεί και στο ρεπορτάζ του Aegina Portal λίγες ημέρες νωρίτερα. Πρόκειται δηλαδή για την επιστροφή του Αρχείου από το δημοτικό σχολείο του Βαθέος που βρίσκεται σήμερα, στο Κυβερνείο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Πιο συγκεκριμένα το έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά αναφέρει τα ακόλουθα:

Για το Σάββατο, 30-11-2019 και από ώρες 09:00 έως 21:00, τις κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

• Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών, στις οδούς Μητροπόλεως, Κυβερνείου, Κολοκοτρώνη και Αγ. Διονυσίου, του Δήμου Αίγινας.
• Την αντιστροφή φοράς κυκλοφορίας, των οδών Κυβερνείου και Κολοκοτρώνη, του Δήμου Αίγινας.

Το χρονικό διάστημα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των ως άνω καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το επιβάλλουν, κατά την κρίση του επικεφαλής Αξιωματικού των μέτρων του Α/Τ Αίγινας.
Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις, εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png