Καινούργια χαλιά για τον ενοριακό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κυψέλη, προσέφερε η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και παρέδωσε η βουλευτής κ. Νόνη Δούνια.

 
Καινούργια χαλιά για τον ενοριακό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κυψέλη, που προσέφερε η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέδωσε το πρωί της Κυριακής η βουλευτής κ. Νόνη Δούνια, που συνοδευόταν από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Καραϊσκάκης Α.Ε. κ. Βασίλη Βασιλειάδη. Η προσφορά των νέων χαλιών έγινε μετά από συζήτηση του εφημέριου του ναού, πρωτοπρεσβύτερου, πατέρα Νεκτάριου Κουκούλη με την κυρία Δούνια, για τις ανάγκες που αντιμετωπίζει ο ναός, καθώς τα χαλιά της εκκλησίας ήταν πολύ παλιά, πλέον της εικοσαετίας.

Τα καινούργια χαλιά παρέλαβε ο εφημέριος του ναού πατέρας Νεκτάριος Κουκούλης, που ευχαρίστησε την ίδια, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και την ομάδα για την προσφορά τους. Παρόντες στην παραλαβή, ήταν ο πρόεδρος της Κοινότητας Κυψέλης κ. Μηνάς Γιαννούλης, μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και ενορίτες, που χάρηκαν και ευχαρίστησαν την κ. Δούνια και τον κ. Βασιλιάδη για την προσφορά της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.
 
"Μετά από μία ωραία πρόταση που είχα από τον πατέρα, για να ενισχύσουμε τον ναό και να τον ζεστάνουμε με κάποια καινούργια χαλιά, εισηγήθηκα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσωπικά στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα και χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι σήμερα εδώ γι' αυτόν τον σκοπό και πραγματικά χαίρομαι που μπορώ να είμαι κομμάτι αυτής της προσφοράς", δήλωσε η βουλευτής κ. Νόνη Δούνια μιλώντας στο Aegina Portal.
 
Από την πλευρά του ο πατέρας Νεκτάριος Κουκούλης, που δήλωσε Ολυμπιακός είπε: "Εμείς σας ευχαριστούμε για την αγάπη, την καλοσύνη σας και την μεγάλη σας προσφορά. Να μεταφέρετε και τις ευχαριστίες μας στον κ. Μαρινάκη και σε όλη την ομάδα. Τους αγαπούμε, τους βλέπουμε από την τηλεόραση. Εμείς δεν μπορούμε να πάμε στα γήπεδα, τους παρακολουθούμε όμως γιατί από μικρό παιδί μου αρέσει αυτή η ομάδα και είμαι Ολυμπιακός. Ευχαριστούμε λοιπόν την αγάπη σας".
 
Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία παλαιότερη προσφορά της ομάδας, αλλά και στην τωρινή λέγοντας: "Πρώτον μας δροσίσατε το καλοκαίρι με τους δύο ανεμιστήρες που μας φέρατε στην κατασκήνωση και δεύτερον τώρα με την αγάπη σας και την καλή σας καρδιά μας ζεσταίνετε. Μετά από είκοσι χρόνια, είκοσι χρόνια ακριβώς έχω εδώ στην διακονία του ναού, εμείς με τον οβολό του λαού όπως βλέπεται ανακαινίσαμε τον ναό, κάναμε τα κεραμίδια, κάναμε τους σοβάδες. Τώρα εσείς με την δικιά σας προσφορά και με το δικό σας ενδιαφέρον, μέσω του κυρίου Μαρινάκη, μας ζεσταίνεται με τα καινούργια χαλιά.
 
Να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, οι ημέρες που έρχονται να γιορτάσουμε όλοι μαζί χαρούμενα και ευλογημένα Χριστούγεννα και να μεταφέρετε τις ευχές μας για ένα καλό μέλλον της ομάδος και όλης της πατρίδας", είπε ο πατέρας Νεκτάριος  ζητώντας από την κ. Δούνια να θυμούνται στην βουλή τις ανάγκες της Αίγινας, καθώς τα προβλήματα του νησιού είναι πολλά και αναφέρθηκε στα Καποδιστριακά Κτήρια και την Παλαιά Χώρα. "Πρέπει να το αγαπήσουμε αυτό το νησί, έχει δώσει πολλά, αλλά θέλει κι από εμάς πολλά", είπε ο πατέρας Νεκτάριος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png