Χριστουγεννιάτικος φωτισμός στον Πύργο του Μαρκέλλου και στην Πλατεία Εθνεγερσίας.


Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, με τον ανάλογο φωτισμό και διάκοσμο, μπαίνουν κεντρικά σημεία της Αίγινας. Στο πάρκο του Πύργου του Μαρκέλλου, που αποτελεί κεντρικό σημείο για την παιδική ψυχαγωγία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, τα δέντρα έχουν στολιστεί με λαμπιόνια και χειροτεχνίες από παιδικές εργαστήρια, που έγιναν εκεί τις προηγούμενες ημέρες. Στην πλατεία Εθνεγερσίας, ένα ψηλό δέντρο στολισμένο με λαμπιόνια και ένα μεγάλο αστέρι στην κορφή του φαίνονται από μακριά. Και οι δύο χώροι είναι καθαροί και φροντισμένοι, ενώ η πλατεία Εθνεγερσίας φωταγωγημένη με την σημαία του Δήμου να κυματίζει δίπλα στην Ελληνική.

Ο στολισμός στην παραλία παραμένει μονότονα λιτός, όμως αρκετά καταστήματα του νησιού σε διάφορα σημεία του κέντρου, έχουν φροντίσει για τον στολισμό δημιουργώντας όμορφες εικόνες, που θα παρουσιάσουμε τις επόμενες ημέρες, όπως βέβαια και στην περιφέρεια του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png