Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του "Απόλλωνα" το απόγευμα στην Αίγινα.


Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του "Απόλλωνα" το απόγευμα στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Αίγινας, λόγω προβλήματος σε μία από της μηχανές του, απέπλευσε για το λιμάνι του Πειραιά κενό επιβατών το απόγευμα. Να σημειώσουμε ότι το δρομολόγιο του "Απόλλωνα" ήταν στις 15:45 και  η μεταφορά των επιβατών στον Πειραιά έγινε αργότερα με τον "Ποσειδώνα".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ο πλοίαρχος του "Απόλλωνα" αγκυροβόλησε το απόγευμα, ανοικτά από το λιμάνι του Λεοντίου (αγκυροβόλιο προστατευμένο από τους ισχυρούς νοτιάδες), προκειμένου να επισκευαστεί η βλάβη και στην συνέχεια να κατευθυνθεί προς το λιμάνι του Πειραιά. Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Αίγινας, μέχρι αυτή τη στιγμή 10:30 μ.μ. το πλοίο παραμένει αγκυροβολημένο και ασφαλές ανοιχτά του Λεοντίου.

Να σημειώσουμε ότι ο "Απόλλωνας" ήταν προγραμματισμένο να εκτελέσει και το τελευταίο δρομολόγιο σήμερα από Αίγινα στις 19:15. Το δρομολόγιο, λόγω της βλάβης, θα γινόταν από τον "Ποσειδώνα", που ωστόσο εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν απέπλευσε από το λιμάνι του Πειραιά και έτσι οι επιβάτες που ανέμεναν να φύγουν με το τελευταίο από Αίγινα, παρέμειναν αναγκαστικά στο νησί.