Συνεχίζονται οι παιδικές εκδηλώσεις στον Πύργο του Μαρκέλλου. Την Κυριακή η εκδήλωση από την Επαγγελματική Ένωση στο 2ο Δημοτικό.

 
Με ακατάπαυστο ενδιαφέρον για τα μικρά παιδιά, συνεχίζεται το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων που επιμελείται ο Δήμος Αίγινας και η ΚΕΔΑ στον Πύργο του Μαρκέλλου, με πολλές ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις. Το παιχνίδι στα φουσκωτά και τα δημιουργικά εργαστήρια στην αίθουσα του Πύργου, διαδέχονται το ένα το άλλο, με το ενδιαφέρον να μένει αμείωτο.

Χθες, πραγματοποιήθηκαν παραδοσιακά παιχνίδια και face painting από τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, με τις Αυγουστίνα και Ειρήνη Κυπριώτη, σε μία γιορτή που διοργάνωσε το φροντιστήριο ξένων γλωσσών της κ. Κατερίνας Παγκείου, ενώ το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το δημιουργικό παιχνίδι με τίτλο: "Μικροί παλαιοντολόγοι - Ήρθε η ώρα για ανασκαφές", με την Φωτεινή Παπαδοπούλου - "Λιμπελούλα".
 
Για αύριο Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας, προσκαλεί όλα τα παιδιά από 4 έως 12 ετών, σε εκδήλωση που διοργανώνει στο 2ο Δημοτικό Σχολείο. Η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.