Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και ψιλόβροχο στην Αίγινα. Ο καιρός τις επόμενες ημέρες.

 
Αν και η πτώση της θερμοκρασίας, ως προς την ελάχιστη τιμή της, ήταν σταδιακή την τελευταία εβδομάδα στην Αίγινα, η αίσθηση του ψύχους ήταν περισσότερο έντονη νωρίς σήμερα το πρωί στο νησί. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας, η ελάχιστη θερμοκρασία στην Αίγινα την προηγούμενη Κυριακή ήταν 17 °C, ενώ σήμερα νωρίς το πρωί έφτασε τους 6 °C.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Οι βόρειοι άνεμοι πνέουν από το πρωί ενισχυμένοι στον Σαρωνικό, με ένταση 6 μποφόρ και σύμφωνα με τον κόμβο του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η έντασή τους θα παραμείνει αμετάβλητη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
 
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι άνεμοι θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου φτάνοντας κατά τη διάρκεια της ημέρας στα 8 μποφόρ στον Σαρωνικό, ενώ από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία στην Αίγινα θα σημειώσει πτώση, τόσο ως προς τις μέγιστες τιμές της, που δεν θα ξεπεράσουν 7°C, όσο και ως προς τις ελάχιστες που θα φτάσουν τους 4°C, με την αίσθηση του ψύχους να είναι ακόμη εντονότερη. Ο καιρός θα παραμείνει βροχερός.
 
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η θερμοκρασία ανεβαίνει έναν με δύο βαθμούς ως προς τις ελάχιστες τιμές της, ενώ οι άνεμοι που παραμένουν στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας βορειοδυτικοί θα πνέουν 6 μποφόρ και θα εξασθενίσουν σταδιακά από το απόγευμα και μετά. Ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ενώ τις πρώτες πρωινέ ώρες θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις στην Αίγινα.
 
Τέλος, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία από τον κόμβο του Meteo, η θερμοκρασία να ανέβει ακόμη 2-3 βαθμούς ως προς τις μέγιστες τιμές της, φτάνοντας το μεσημέρι στους 10 °C, με το ψύχος να είναι αισθητό. Οι άνεμοι, που παραμένουν βορειοδυτικοί εξασθενούν ακόμη περισσότερο, φτάνοντας τα 4 μποφόρ στον Σαρωνικό. Ο καιρός θα είναι βελτιωμένος τις πρωινές ώρες με ηλιοφάνεια και με αρκετά σύννεφα από το μεσημέρι και μετά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png