Απομακρύνονται οι πέργκολες από τα καταστήματα στην παραλία της Αίγινας.

 
Εορταστική η περίοδος, αλλά σύμφωνα με την πιο πρόσφατη αναστολή για τις αυθαίρετες κατασκευές στην παραλία της Αίγινας, αυτές πρέπει να έχουν απομακρυνθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019.  Σύμφωνα με το άρθρο 240 του 4635/2019: "Όλες οι διοικητικές κυρώσεις για τις υφιστάμενες κατασκευές κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στον Δήμο Αίγινας, αναστέλλονται μέχρι και τις 31.12.2019. Η προθεσμία των τριάντα (30) ημερών της περίπτωσης α΄ της παραγράφου 3 του άρθρου 94 του ν. 4495/2017 (Α΄ 167) παρατείνεται μέχρι 31.12.2019".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη παράταση είχε δοθεί μετά από τροπολογία εώς στις 15 Οκτωβρίου 2019, ενώ οι ερωτήσεις για την "επόμενη ημέρα" και την σχετική μελέτη του Δήμου Αίγινας, που θα την διαμορφώσει είναι συνεχείς όλο αυτό το διάστημα, από τους δημοτικούς συμβούλους, τόσο σε επιτροπές, όσο και σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Αυτή τη στιγμή έχουν απομακρυνθεί οι πέργκολες από αρκετά καταστήματα, κυρίως ταβέρνες και καταστήματα που βρίσκονται εκτός σεζόν, ενώ αναμένεται ότι τα υπόλοιπα καταστήματα θα έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία μέσα στο πρώτο 10ήμερο του νέου έτους (χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση ή ανακοίνωση).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png