Το Κέντρο Υγείας, το Νοσοκομείο, την Πυροσβεστική, το Λιμεναρχείο και την Αστυνομία επισκέφθηκε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς το βράδυ της παραμονής.

 
Λίγες ώρες πριν την έλευση του νέου έτους, ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καραγιάννη και τον πρόεδρο της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτη Κασιμάκη, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, το Νοσοκομείο "Ο Άγιος Διονύσιος", το Λιμεναρχείο, το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, συνομίλησε με τους εργαζόμενους, τους ευχήθηκε για την νέα χρονιά και τους ευχαρίστησε που αυτές τις γιορτινές ώρες βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους για να προσφέρουν σε όλους εμάς.

Η επίσκεψη έγινε μέσα σε ευχάριστο κλίμα, με τους εργαζόμενους στις διάφορες υπηρεσίες να υποδέχονται με χαρά και ευχάριστη έκπληξη τον κ. Γιάννη Ζορμπά, που προσέφερε βασιλόπιτα και γλυκά.
 
Ο δήμαρχος ευχήθηκε στο προσωπικό των υπηρεσιών που επισκέφθηκε υγεία και τα "χρόνια πολλά: "Είμαστε παρόντες στους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι ασκούν το καθήκον τους, ακόμη και σήμερα, παραμονή της νέας χρονιάς, έτσι και εμείς με την σειρά μας, όπως και ο δήμος της Αίγινας είναι έτοιμος να προσφέρει στον συνάνθρωπο και τον πολίτη της Αίγινας", δήλωσε στο Aegina Portal.
 
Το πρωί της παραμονής, επίσκεψη στις παραπάνω υπηρεσίες έκαναν ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης και μέλη του συμβουλίου.