Θα δοθεί παράταση έως 30 Ιουνίου 2020, για τα κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα.


Στις 31 Δεκεμβρίου έλειγε η προθεσμία μέσα στην οποία όφειλαν οι ιδιοκτήτες ακινήτων να υποβάλλουν δήλωση στους οικείους δήμους περί της μη χρήσης των ακινήτων, στα οποία είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση, προκειμένου να απαλλαγούν από τα αναλογούντα τέλη καθαριότητας και φωτισμού, σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες διατάξεις (σχετική δημοσίευση του Aegina Portal)

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Ωστόσο, επειδή όπως φαίνεται το πρόβλημα απαιτεί μία μόνιμη επίλυση ο υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος με ανακοίνωσή του, ανέλαβε πρωτοβουλία για να δοθεί νομοθετικά παράταση έως τις 30 Ιουνίου 2020 στην προθεσμία υποβολής δηλώσεων για τα κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, η οποία έληγε στις 31 Δεκεμβρίου 2019. Παράλληλα θα εξεταστεί η δυνατότητα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, μόνιμης επίλυσης του προβλήματος αυτού.

Να διευκρινίσουμε ότι πρόκειται για δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών, που ανακοινώθηκε επίσημα στην ιστοσελίδα του υπουργείου.