Με κρύο και ενισχυμένους βοριάδες, θα γιορτάσει η Αίγινα τα Θεοφάνεια.

 
Ιδιαίτερα αισθητό είναι το κρύο από το απόγευμα της Κυριακής στο νησί. Η ημέρα στην Αίγινα ξεκίνησε με συννεφιά, που βαθμιαία αυξήθηκε και από το μεσημέρι και μετά συνεχίστηκε με ψιλόβροχο και θερμοκρασία κοντά στους 9°C, με την αίσθηση του ψύχους όμως να είναι εντονότερη.

Σύμφωνα με τον κόμβο του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι άνεμοι θα πνέουν αύριο, ανήμερα των Θεοφανείων, τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αίγινα από βορειοδυτικές διευθύνσεις 6 μποφόρ, ενώ γρήγορα θα ενισχυθούν και θα φτάσουν το πρωί 7 και στη συνέχεια 8 μποφόρ, ένταση με την οποία θα διατηρηθούν έως αργά το βράδυ. Η θερμοκρασία σε πτώση δεν θα ξεπεράσει το μεσημέρι τους 5°C, με έντονη την αίσθηση του ψύχους. Ο καιρός θα παραμείνει συννεφιασμένος με ασθενείς, κυρίως, βροχοπτώσεις.
 
Για την Τρίτη 7 Ιανουαρίου ο κόμβος του Meteo προβλέπει διατήρηση των ισχυρών ανέμων που θα φτάσουν και πάλι τα 7 μποφόρ. Η χαμηλή θερμοκρασία, που δεν θα ξεπεράσει το μεσημέρι τους 6°C συνοδεύεται από έντονη αίσθηση του ψύχους, αρκετά σύννεφα και μικρή πιθανότητα βροχής.

Τέλος, η ΕΜΥ εξέδωσε σήμερα Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Ενώ η Αίγινα στο σύστημα meteoalarm σήμερα και αύριο, βρίσκεται σε περιοχή με πορτοκαλί χρωματισμό προειδοποίησης, όσο αφορά το ενδεχόμενο φαινομένων.