'Ήλιος με δόντια" στην Αίγινα, μετ' εμποδίων τα δρομολόγια των πλοίων.

 
Έντονη είναι η αίσθηση κρύου που επικρατεί στην Αίγινα από νωρίς το πρωί, καθώς οι ισχυροί βορειοδυτικοί που έπνεαν το τελευταίο 24ωρο έριξαν την θερμοκρασία. Το πρωί κατά διαστήματα είχε ηλιοφάνεια. Τα προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια των πλοίων, που ξεκίνησαν χθες λόγω του καιρού, συνεχίστηκαν και σήμερα το πρωί. Δεμένα παρέμειναν τα ιπτάμενα και το πλοίο "Άγιος Νεκτάριος" λόγω των ισχυρών ανέμων στον Σαρωνικό, ενώ από την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού ανακοινώθηκε το πρωί ότι ο "Απόλλωνας", που αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά στις 7:20 θα εκτελούσε δρομολόγιο στις 9 από το λιμάνι της Αίγινας. Στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε το πλοίο να αναχωρεί σήμερα το πρωί, μπροστά από το λιμάνι το νησιού, με φόντο τα χιονισμένα βουνά απέναντι.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Λίγο αργότερα σήμερα το πρωί, η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού ανακοίνωσε ότι τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά και ότι για οποιαδήποτε μεταβολή εκτέλεσης δρομολογίων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.
 
Σε κάθε περίπτωση οι κάτοικοι του νησιού που επιθυμούν να ταξιδέψουν, καλό θα ήταν να επικοινωνούν με το λιμεναρχείο και τα τοπικά πρακτορεία.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία του κόμβου του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι βορειοδυτικοί άνεμοι που πνέουν στα 6 μποφόρ, θα εξασθενήσουν σταδιακά στα 5 μποφόρ από το απόγευμα και μετά, ενώ το πρωί της Τετάρτης η έντασή των ανέμων, η διεύθυνση των οποίων παραμένει βορειοδυτική, δεν θα ξεπερνά τα 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι της Τετάρτης ενισχύονται και πάλι στα 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία που σήμερα στην Αίγινα δεν θα ξεπεράσει τους 6-7 °, ανεβαίνει ένα με δύο βαθμούς αύριο Τετάρτη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png