Δημιουργία Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων, από το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη και τον Σύλλογο Φίλων του Ιδρύματος.


Την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη, φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του ιδρύματος, που αφορά στην δημιουργία μίας ομάδας διαχείρισης κρίσεων για την Αίγινα. Η βάση ετοιμότητας θα είναι το κτίριο του ιδρύματος στο Λιβάδι, ενώ η δράση της ομάδας εκτός από την Αίγινα, θα έχει πιθανή εμβέλεια τον Αργοσαρωνικό.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με την κ. Ξανθένια Μαντά.Στις 14 Δεκεμβρίου η ημερίδα βασικών πρώτων βοηθειών από την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.) πυροδότησε την έναρξη της πρωτοβουλίας για την ανάγκη δημιουργίας μιας τέτοιας ομάδας, που δεν υπάρχει στο νησί.

Αύριο Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί θα γίνει η πρώτη συνάντηση.

Οι εθελοντές, που θα πρέπει να είναι πάνω από 18 ετών, μπορούν να προσέλθουν στην εκδήλωση για να μάθουν περισσότερα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μπορούν να δηλώσουν την διάθεση συμμετοχής τους στα τηλέφωνα 6977266678, 6906253949 και 6974090570 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με inbox στην σελίδα στο fb kapsalis foundation SF.