Η εκδήλωση για το "Αριστείο Γεωργίου Αλυφαντή" και την πρωτοχρονιάτικη πίτα από τον Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας "Ο Καποδίστριας".


Το βράδυ της Κυριακής ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας", τηρώντας μία παράδοση ετών, βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των γυμνασίων της Αίγινας, για την αποφοίτηση τους κατά το σχολικό έτος 2018 - 2019. Φέτος βραβεύθηκαν οι μαθητές: Κατσούλης Νικόλαος του Σώζοντα από το 1ο Γυμνάσιο Αίγινας, Κρητικός Δημήτριος του Παναγιώτη, επίσης του 1ου Γυμνασίου Αίγινας, ο Φλεμετάκης Πέτρος του Παναγιώτη από το 2ο Γυμνάσιο Αίγινας και η Χαλδαίου Ευαγγελία του Παύλου από το Γυμνάσιο του Μεσαγρού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Μουσουλέας έκανε μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση των πολλών δραστηριοτήτων του συλλόγου. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις που φέτος έκαναν ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, ο κ. Σωκράτης Αλυφαντής, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης.
Ακολούθησε μουσική με την υπέροχη χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας, υπό την διεύθυνση της κ. Βάνας Χαλκίδη. Μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η Μικαέλα Μαρίνη και η Μαρία Λιούρκα κράτησαν στο κοινό ευχάριστη μουσική συντροφιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png