Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Εφραίμ στη εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων.


Ο πάντα δραστήριος σύλλογος Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων, έκοψε σήμερα το πρωί την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Την εκδήλωση παρουσίασε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Χελιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις και στις πρωτοβουλίες του συλλόγου και ευχήθηκε για την νέα χρονιά. Ακολούθησαν τα κάλαντα και παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό τμήμα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέλιος Θεριανός. Ακολούθησε μία σύντομη ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ο οποίος στην συνέχεια ευλόγησε και έκοψε την πίτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και ο κλήρος του νησιού, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέλιος Θεριανός, ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, η δημοτική σύμβουλος κ. Καίτη Σαλπέα, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος κ. Ηλίας Γρυπαίος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κυψέλης κ. Μηνάς Γιαννούλης, εκπρόσωποι άλλων συλλόγων και κάτοικοι της περιοχής.