Στο κτήριο του Παλιού Δημαρχείου η Γενική Συνέλευση του "Δικτύου Πόλεων Ιωάννης Α. Καποδίστριας" στην Αίγινα.

 
Στην πρόσφατα ανακαινισμένη αίθουσα του Παλιού Δημαρχείου στο κέντρο της Αίγινας, συνήλθε σήμερα το μεσημέρι η Γενική Συνέλευση του "Δικτύου Πόλεων Ιωάννης Α. Καποδίστριας". Είχε προηγηθεί η ανταλλαγή δώρων μεταξύ των εκπροσώπων των πόλεων του δικτύου. Οι συνεδριάσεις του "Δικτύου Πόλεων Ιωάννης Α. Καποδίστριας" είναι κλειστές για το κοινό.

Το 2018 η συνέλευση του δικτύου είχε γίνει στον ιστορικό ναό του Σωτήρος Χριστού, στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο - Φυλακές, παλαιότερα στο Κυβερνείο, τον Πύργο του Μαρκέλλου, αλλά και στην πρώτη βουλή των Ελλήνων, στο υπερώο του Μητροπολιτικού Ναού της Αίγινας. Το 2019 η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα, οπότε και στο δίκτυο είχε εγκριθεί και η ένταξη της Λοζάνης.
 
Στην συνέλευση συμμετείχαν ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο κ. Γιώργος Τσατήρης εκπρόσωπος του Δήμου Αίγινας στο δίκτυο, η αντιδήμαρχος κ. Χρυσούλα Τόμπρου από τον Δήμο Κέρκυρας, ο εκπρόσωπος του Δήμου Αμμοχώστου κ. Γιώργος Μπέρος, δημοτικός σύμβουλος, η κ. Ανδρονίκη Τσομάκα ως εκπρόσωπος του Δήμου Ναυπλιέων, η κ. Ελένη Ράπτη εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού και κατ' εξαίρεση η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη, καθώς στην ημερήσια διάταξη υπήρχαν θέματα που αφορούν άμεσα την συνεργασία με την Κοινοφελή Επιχείρηση του Δήμου Αίγινας.

Δείτε φωτογραφίες εδώ.