Κινηματογράφος Τιτίνα. Πρόγραμμα Προβολών 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου

Κινηματογράφος Τιτίνα - Πρόγραμμα Προβολών.
"Η Βασίλισσα του Χιονιού – The Snow Queen"
Βασισμένη στο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν     
Παιδική Ταινία Α’ Προβολής - Μεταγλωττισμένη για παιδιά

Παρασκευή: 6.30 απογευματινή
Σάββατο: 4.30 απογευματινή    
Κυριακή: 11.30 πρωινή & 4.30 απογευματινή

Η Βασίλισσα του Χιονιού προσπαθεί να βρει και να καταστρέψει κάθε καλλιτέχνη και κάθε δημιουργικό έργο, δημιουργώντας ένα ψυχρό κόσμο όπου ο πολικός άνεμος έχει παγώσει τις ανθρώπινες ψυχές. Σ’ αυτόν τον μαγεμένο κόσμο η μικρή Τζέρντα αναζητά τον χαμένο αδερφό της Κέι. Στη διαδρομή της θα συναντήσει πολλά εμπόδια αλλά θα γνωρίσει και καινούριους φίλους, σε μια περιπέτεια όπου η αγάπη νικάει τα πάντα.

«Το σουτιέν / The bra»
Αζερμπαιτζάν 2018, Ασυνήθιστη κωμωδία με ωραία μουσική και πανέμορφα τοπία της Γεωργίας και του Αζερμπαιτζάν
Παρασκευή 8.30 βραδινή  
Σάββατο 6.30 απογευματινή  
8.30 βραδινή
Κυριακή 6.30 απογευματινή  
Πλημμυρισμένη από ήχους, μουσική και πανέμορφα, ασυνήθιστα τοπία, ταινία για μια σύγχρονη Σταχτοπούτα. Πρωταγωνιστής είναι ο Νουρλάν, ένας καλός και μοναχικός μεσήλικας οδηγός τρένου, κάπου στις αχανείς στέπες του Αζερμπαιτζάν. Εγκλωβισμένος για χρόνια στις ράγες της δικής του ζωής, ακολουθεί κάθε μέρα το ίδιο δρομολόγιο, περιμένοντας να βγει σε σύνταξη για να συνεχίσει την ίδια μονότονη ζωή του.
Περνώντας από μια συνοικία στο Μπακού, όπου τα σπίτια είναι χτισμένα γύρω από τις γραμμές του τρένου και οι καθημερινές συνήθειες των ανθρώπων συνυπάρχουν με αυτές, το τρένο στο πέρασμά του παρασύρει πράγματα της καθημερινότητας των ανθρώπων, σεντόνια απλωμένα, παιδικές μπάλες, καρέκλες και άλλα αντικείμενα που ο Νουρλάν τα συγκεντρώνει και τα επιστρέφει στους κατοίκους. Μια μέρα πάνω στο τζάμι του τρένου βρίσκεται παρασυρμένο ένα σουτιέν και ο Νουρλάν ξεκινά μια σουρεαλιστική περιπέτεια να βρει και να παραδώσει το σουτιέν στην κάτοχό του…    
Αστεία, έξυπνη, γλυκόπικρη και αφοπλιστικά ανθρώπινη

Η αίθουσα κλιματίζεται